Personer spelar kort vid ett träbord

Våra terminskurser

Aktuella kurser

En grupp personer spelar kort vid ett bord.

Bridgekurs A, nybörjarkurs

Bridgekurs A, nybörjarkurs vänder sig till rena nybörjare. Trots att du inte har några förkunskaper spelar du bridge redan efter en kvart.

En gammal dam och två barn spelar kort

Bridgekurs B, fortsättningskurs

Bridgekurs B, fortsättningskurs är en naturlig fortsättning på Bridgekurs A.

Tre tjejer spelar kort.

Bridge C

Fokus på speltekniken. Om du bjuder som ett bridgeproffs men inte kan spela korten blir resultatet oftast inte så bra – i denna kurs tränar vi därför på spelföring.

Tre äldre kvinnor spelar kort

Bridge D

Lämplig för dig som gått kursen Bridge C och vill repetera grunderna i budgivningen. På kursen görs en del fördjupningar inom ramarna för vad vi lärt oss tidigare.

Två kvinnor spelar kort och ler

Spela & Renonera D+

För dig som gått Bridge D och vill repetera Bridge A-D. Kursen är också bra för dig som kan spela bridge och vill möta grunderna i 5K högfärg.

En kortlek

Spela & Resonera Basic (4K-Högfärg)

En kurs som skiljer sig från resten, där du möter olika teman på varje giv vilket för den lite mer avancerade spelaren är det bästa träningssättet.

En kvinna ser mystisk ut med sin kortlek.

Bridge Plus

Här tränar vi på olika typer av dubblingar, olika kravbud, Stenbergs 2NT, splinterbud, färgvalsmarkeringar och annat smått och gott.

En person håller i en kortlek och spelar kort

Spela och Resonera

En kurs som skiljer sig från resten, där du möter olika teman på varje giv vilket för den lite mer avancerade spelaren är det bästa träningssättet.